Quicklinks

Curaçao Tourist Board

The aim of the Curaçao Tourist Board is to assist stakeholders and the general public in making informed socio-economic decisions as we continue to develop the Curaçao brand. For information on hotel performance, please visit chata-data.com. For any additional statistical information please contact: info@curacao.com. From www.curacaotouristboard.com

Stichting Studiefinanciering Curaçao

Stichting Studiefinanciering Curaçao (SSC) is een financieringsinstelling die op 27 december 1990 door het Bestuurscollege van het Eilandgebied Curaçao is opgericht in het kader van de verzelfstandiging van de dienst belast met het verstrekken van studiefinanciering voor het volgen van een MBO, HBO of WO opleiding op Curaçao en in Nederland en het verstrekken van tegemoetkoming voor het volgen van voortgezet onderwijs. Het hoofdkantoor is gevestigd op Curaçao en sinds januari 2005 is er een afdeling in Nederland.

Douane Curaçao

Douane-organisatie die zich bezighoudt met controle, heffing en inning. Hiermee leveren wij een effectieve bijdrage aan de inkomstenstroom, de economische ontwikkeling, de veiligheid, het milieu en de volksgezondheid van het Land Curaçao.

Burgerlijke Stand Curacao (Kranshi)

Voor de inschrijving moet u zich persoonlijk melden bij Kranshi, de Bevolkingsregister van Curaçao

SVB Curaçao

We are the bank for social security in Curaçao. From our social responsibility, we constantly strive for a sustainable social security system.